Overmarine 43 m ve 45 m’lik süper yatları suya indirdi

MDN İstanbul

Overmarine Group Alberto Mancini tarafından tasarlanan 43 metrelik Project Milano ve 45 metrelik Project Capri, Overmarine’in Pisa’da yer alan tersanesinde suya indirildi.
Mangusta Oceano serisinin yerini alan yeni serinin 43 metrelik dördüncü yatı olan Project Milano, tersane tarafından “denizde rüya gibi bir villa” olarak tanımlanıyor. Yatın tasarımı bulunduğu çevrenin içine karışacak şekilde uyum sağlaması üzerine yapılmış. Serinin önceki teknesi Mangusta Oceano 43 bu yıl Mart’ta sahibine teslim edilmişti. Yakın bir gelecekte Amalfi kıyısı ve Karayip’lere doğru yola çıkacak olan Projet Milano’da yatın iç kısmını doğal ışıkla dolduran geniş camlı yüzeyler bulunuyor. Yatın cam kapılar ve açılabilir balkonlara sahip güvertelerini ise geniş tepe camları birleştiriyor. Teknenin kıç kısmında geniş bir yüzme platformu da olan bir sonsuzluk havuzu ve şelale bulunuyor. Project Milano 11 knot’luk hıza ulaşabilecek ve 3,000 deniz mili seyir kapasitesine sahip olacak.
Mangusta GranSport 45 Project Capri ise, tersanenin belirttiği kadarıyla “tatillerde önceden plan yapmaktan ziyade ana göre karar vermekten hoşlanan” bir yat sahibine gidecek.
Yatın ana güvertesi “geniş, parlak ve rahat olarak” tarif ediliyor. Project Capri’nin de sonsuzluk havuzu, şelalesi, jakuzisi ve güneşlenme güvertesinde yedi kişilik kapasitesi bulunuyor. Kıç kısmındaki yüzme platformu ise birbirine geçmiş üç platformdan oluşuyor.
Project Capri en çok 26 knot hız yapabilecek ve 11 knot’ta 3,500 deniz mili seyir kapasitesine sahip olacak.

Bunu Paylaşın