BDKÇSP’nin konuğu Tuğamiral (E) Prof. Dr. Nurhan Kâhyaoğlu

MDN İstanbul

Nurhan Kâhyaoğlu, Bütüncül Denizcilik Anlayışı ve Denizcileşme Analizi konulu bir Zoom toplantısı gerçekleştirecek.

Boğaziçi Deniz Kültürü Çevre ve Spor Platformu (BDKÇSP) , Bütüncül Denizcilik Anlayışı ve Denizcileşme Analizi konulu bir Zoom toplantısı gerçekleştirecek.Tuğamiral (E) Prof. Dr. Nurhan Kâhyaoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı toplantı bugün saat 20.30’da Zoom adresi üzerinden yapılacak.

Tuğamiral (E) Prof. Dr. Nurhan Kâhyaoğlu kimdir?
Deniz Harp Okulu’ndan 1979’da, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa Mühendisliği bölümünden 1983’de mezun olan Kâhyaoğlu, 1996 yılında “Doçent” unvan ve yetkisini almıştır.2006 yılında Tuğamiralliğe terfi etmiş, dört yıl Gölcük Tersanesi ve iki yıl da İstanbul Tersanesi Komutanlığı yapmıştır.

2012’de Profesör, 2014-2017 tarihleri arasında Pîrî Reis Üniversitesi (PRÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı olmuştur.

MİLGEM Projesi başta olmak üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için birçok gemi inşa projelerinde bilfiil görev almış; üst düzey proje yöneticiliği yapmış, yurtiçi ve yurtdışında çeşitli milli ve NATO araştırma ve teknoloji geliştirme faaliyetlerine iştirak etmiştir.

HAVELSAN A.Ş.’de Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yapmış olan Nurhan Kâhyaoğlu halen, PRÜ Teknopark İktisadi İşletme Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

İlginizi çekebilir:   NURHAN KAHYAOĞLU

 

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın