Murat İkinci ROKETSAN Genel Müdürlüğü görevine atandı

MDN İstanbul

ROKETSAN Genel Müdürü Selçuk Yaşar’ın emekli olması neticesinde boşalan ROKETSAN Genel Müdürlüğü görevine STM Genel Müdürlüğü görevini yürüten Murat İkinci atandı.

Kuruluşundan bu yana 32 yıldır ROKETSAN’a fiili olarak hizmet eden, Şubat 2012’den bu yana Genel Müdürlük vazifesini yürüten Selçuk Yaşar’ın Genel Müdürlük vazifesinden emekli olma talebi, Yönetim Kurulu tarafından uygun görüldü.

ROKETSAN’ın 11 Haziran’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde, Yönetim Kurulu üyesi olan Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ve Mustafa Aysan yerine Savunma Bakan Yardımcısı Emre Karaosmanoğlu ve Ahmet Türkmen seçildi. Genel Kurul akabinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda ise Yönetim Kurulu üyesi olan Musa Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçildi.

Murat İkinci kimdir?
Murat İkinci, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden lisans seviyesinde onur derecesi ile mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans eğitimi almasının akabinde MBA yüksek lisansı yapan, 20 senedir savunma sanayi alanında önemli çalışmalar yürüten, 2008’den beri STM’de üst düzey yöneticilik yapan Murat İkinci, 2018’den bu yana STM Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın