MSC ve SIPG arasında konteyner anlaşması

MDN İstanbul

MSC ile Çin’in en yoğun liman işletmecisi SIPG arasında Şangay’da boş konteyner dağıtım merkezi kurulmasına yönelik bir ortak girişim anlaşması imzalandı.

Anlaşmaya göre ortaklar, Şanghay’daki Yangshan Limanı’nda bir Kuzeydoğu Asya boş konteyner dağıtım merkezi geliştirecek ve Şanghay Lingang yeni bölgesinin üst düzey gelişimini destekleyerek, Şanghay’ın küresel bir nakliye merkezi limanı olarak hizmet kabiliyetini artıracak.

Şangay Limanı, kurulan boş konteyner dağıtım merkeziyle birlikte kaynak tahsisini sürekli geliştirecek ve boş konteyner elleçleme süreçlerini optimize edecek.

Boş konteyner dağıtım merkezi için konteyner sahası inşaatı teşvik edilecek ve merkez için gerekli yönetim mekanizması mükemmelleştirilecek.

MSC ayrıca stratejik ortaklığın bir parçası olarak, liman işletmeciliği ve boş konteyner dağıtımının yanı sıra yeşil lojistik hizmetleri için Şanghay Limanı’nda daha fazla iş geliştirme arayışında olacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın