Mitsui OSK Lines’ten yeni seri adı ve tasarım

MDN İstanbul

Mitsui OSK Lines, Ltd., çevre dostu sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ile çalışan araç taşıyıcıları içinyeni bir seri adı ve yeni bir gövde rengi tasarımına karar verdiğini duyurdu.

MOL, 2024 ile 2025 yılları arasında teslim edeceği aynı zamanda yeni seri adını ve yeni gövderengi tasarımıyla piyasaya süreceği toplam sekiz adet LNG yakıtlı araba taşıyıcı sipariş etti.

MOL Group Kurumsal Misyonunu yeni ismi “BLUE” serisi ile Mavi okyanuslardan insanların yaşamlarına güç veriyor ve huzurlu bir gelecek sağlıyoruz” mottosuyla şirketin gemilere yönelik “gelecek” ile ilgili arzusunu ortaya koydu.

Geminin başında kullanılan turkuvaz tonu doğa rengi olan yeşil ile MOL’un marka rengi olan mavinin bir karışımı ve bu renk, MOL Group’un çevre sorunlarına yönelik devam eden taahhüdünü ifade ediyor.

Geminin kıçından başına kadar olan mavi renk ise geleneklerin mirasını temsil etmek için önceki “FLEXIE” serisinde kullanılanla aynı tonda bir mavi. “Güvenlik” ve “güvenilirlik” temelinde yeni araba taşıyıcılarının güncellenmiş tasarımıyla MOL, bitmiş araçların sıfır emisyonlu nakliyesi için girişimlerine devam etmeyi ve müşterilerinin artançeşitlilikteki ihtiyaçlarına yanıt vermeyi planlıyor.

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın