Meteksan Savunma’da bayrak değişimi

MDN İstanbul

Meteksan Savunma Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne, 1 Şubat 2019 tarihi itibarıyla Radar Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Selçuk Kerem Alparslan atandı.

ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden lisans ve yüksek lisans mezunu, ayrıca Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesinden Executive MBA derecelerine sahip Alparslan, 1991-2005 yılları arasında Aselsan A.Ş.’ de tasarım-geliştirme mühendisliği ve teknik yönetim alanlarında görevler üstlenmiş, akabinde 2005–2007 yılları arasında Elektronik Tasarım Otomasyonu alanında faaliyet gösteren Synplicity Inc., ABD firmasının Türkiye’deki Ar-Ge branşında Sistem Uygulama Müdürlüğü yapmıştı. Daha sonra Meteksan Savunma’da Mühendislik Direktörü olarak çalışmaya başlayan Selçuk Kerem Alparslan, 2009 yılında Mühendislik Genel Müdür Yardımcılığı, 2013 yılında Algılayıcı Sistemler Genel Müdür Yardımcılığı, 2016 yılından itibaren de Sistem ve Ürün Mühendislik Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Meteksan Savunma’da 2016 yılından bu yana Genel Müdürlük görevinde bulunan Tunç Batum ise 1 Şubat 2019 tarihi itibarıyla, Bilkent Holding Grup Başkanlığı ve Meteksan Savunma Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine atandı.

Bunu Paylaşın