Maximiles Black The Bodrum Cup bitti

MDN MEDIA

Bu yıl 35’incisi düzenlenen Maximiles Black’in isim sponsoru, Anadolu Sigorta’nın Platin Sponsoru olduğu Maximiles Black The Bodrum Cup, 21 Ekim’de tamamlanan final etabıyla son buldu

100’ün üzerinde yatın, 2 bine yakın yelkencinin ve 10 bine yakın ziyaretçinin katıldığı The Bodrum Cup’ın kazananları, Ağanlar Tersanesi’nde yapılan törenle ödüllerini aldı.

Maximiles Black 35’inci The Bodrum Cup’ın kazananı Gara Poşet oldu. Gara Poşet, aynı zamanda, Anadolu Sigorta’nın verdiği “The Challenge Winner of 2023” kategorisinde de birinci oldu.

Ressam ve heykeltıraş Hanefi Yeter’in tasarladığı kupalar, Cumhuriyet’in 100’üncü yılından esinlenerek tasarlandı ve Ağanlar Tersanesi’ndeki törenle sahiplerini buldu. 6 yıldır yarışmaya destek veren Anadolu Sigorta da ödül aldı.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Faaliyetlerimizi ekonomik, çevresel ve sosyal katma değer yaratma vizyonuyla sürdürüyoruz. Bunu sosyal etkisi yüksek projelerle de destekliyoruz. Deniz odaklı ekonomik faaliyetleri tanımlayan mavi ekonomiye dikkat çeken Bodrum Cup ile işbirliğimiz de bunun bir sonucu. 6 yıldır destekçisi olduğumuz organizasyon, bu yıl yine kıyasıya yarışlara ev sahipliği yaptı. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı nedeniyle, Büyük Önder’in doğum yeri olan Selanik’ten başlayan yarışlar etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Her geçen yıl daha geniş bir coğrafyaya yayılan Bodrum Cup’ı, bu yıl da desteklemekten büyük mutluluk duyduk” dedi.

Bunu Paylaşın