Mavi Vatan, Mavi Çocuk, Mavi Uygarlık

MDN İstanbul

Ethem Dirvana

Bebekliler Derneği ve Bebek Semt Girişimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasını Bebek Parkı’nda her yaştan çocuğun katıldığı büyük bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Yarınlarımızı şekillendirecek çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren denizciliğe teşvik edilmesinin, deniz korkusunun sevgiye ve tutkuya dönüştürülmesinin amaçlandığı etkinlikte çocuklar; Kancabaş, Dingi, Surfboat türü teknelerle Bebek Koyu’nda gezme, Dak-Sar (Denizde Arama Kurtarma) Gönüllüleri ile gemici düğümlerini öğrenme, sahilde ve denizde güvenliği sağlama gibi aktivitelere katılma imkânı buldular. Avrasya Engelliler Okulu öğrencileri ve Tevfik Fikret İlkokulu öğrencilerinin ritm ve dans gösterileri ile katıldığı etkinliğe belgesel yapımcısı Savaş Karakaş da belgesel gösterimi ile çocukları denizin büyülü dünyasında küçük bir gezintiye çıkardı. Etkinlikte ayrıca Paul Dwyer oğlu Eren Joseph Dwyer ve Beygü Gökçin canlı müzik performanslarıyla sahne aldılar.

Işıl Ayşe Uygun, Ufkun Balkış, Çelebi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Amiral Hakan Eraydın, MarineDeal News Genel Yayın Yönetmeni Yeşim Yeliz Egeli, Emel Dolukar Pehlivan, Elmas Eskiçırak
Bunu Paylaşın