Martı Marina & Yacht Club büyük ilgi gördü

MDN İstanbul

Dünya denizcilik sektörünün en büyük ikinci fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, 17-24 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Organizasyon kapsamında Hall 1’de 60 metrekarelik özel bir stant açan ve Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası olan mavi bayrak sahibi Martı Marina & Yacht Club, Bu yıl 16’ncı kez düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’da büyük ilgi gördü.

Marmaris’in Hisarönü bölgesinde hizmet veren Martı Marina & Yacht Club, Ege’de yer alan gözde yat limanları arasında yer alıyor.

480 tekne bağlama kapasitesi

Martı Grubu’nun işlettiği Martı Marina & Yacht Club, 1996 yılından beri Marmaris’in cennet köşesi Hisarönü’nde hizmet veriyor. Özel konumu ve 480 tekne ağırlama kapasitesi ile Ege’nin gözde mekânları arasında yer alan marina, Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan restoranlara da sahip.

Martı Marina & Yacht Club ile kişiye özel kaptanlık hizmeti dâhil, denizde ya da karada misafirlerin ve teknelerin ihtiyaç duyduğu her şey karşılanıyor. Martı Marina & Yacht Club, yat ve tekne sahiplerinin yanı sıra, bünyesinde yer alan Martı Yelken Kulübü ile de dalış ve su sporları aktivitelerine meraklı her yaştaki denizciye hizmet veriyor.

İlginizi çekebilir: 

Big Fish Turkey, Çeşme Marina’da gerçekleşti

Adını Antik Yunan Mitolojisi sağlık ve güzellik tanrıçasından alan Martı Hemithea, 30 odası ile misafirlerine çok özel bir tatil ayrıcalığı yaşatıyor. Butik otel, teknelerinin dışında konaklamak isteyen Martı Marina & Yacht Club sakinlerine de hizmet veriyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın