Marin Tug filosuna 4 yeni römorkör ekledi

MDN İstanbul

Türk Limanlarında römorkörcülük ve kılavuzluk hizmetleri vermek amacıyla 1998’de kurulan Marin Tug-Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş. filosuna kattığı yeni römorkörler ile büyümeye devam ediyor.

Güçlü ortaklık yapısıyla verdiği ve vermeyi planladığı hizmetler için yeni yatırımlar yapan Marin Tug, filosuna son olarak; 60 tbp, 34 tbp, 30,77 tbp ve 30,17 tbp çekme gücünde, fifi yangın sistemine sahip, ASD tipi 4 yeni römorkör ekledi. Filosuna kattığı 4 yeni römorkörle 13 römorkörlük bir filoya sahip olan Marin Tug, planladığı yeni inşa ve alımlarla römorkör sayısını artırmayı hedefliyor.

Türkiye’de ilk OVID denetiminden geçmiş ve CHEVRON tarafından kabul görmüş iki römorkörü ile uluslararası yedekleme operasyonları/çeki hizmetleri vermekte olan Marin Tug; modern römorkör filosu ve deneyimli personeli ile Tekirdağ Limanı’nda ve Tekirdağ Ceyport Limanı’nda kılavuzluk ve römorkörcülük hizmetlerini uluslararası römorkaj kuralları dahilinde, uluslararası ISM Sistemi ve ISO 9001:2015 Kaliteli Yönetim Sistemi ile sunuyor.

Bunu Paylaşın