Maersk Line’dan yeni transit Asya-Latin Amerika hizmeti

MDN İstanbul

Maersk Line, yeni Asya-Latin Amerika/Güney Amerika Batı Kıyısı hattına hizmet vermeye hazırlanıyor. Maersk Line böylece Kolombiya, Karayipler ve Pecem-Brezilya’daki müşterilerine direkt olarak yeni ürünler sağlayabilecek.

Transit sürelerini kısaltmakla birlikte iş ağı açısından güvenilirliği artırırken, bir yandan da daha iyi bir liman portföyü sunacak olan hizmet, operasyonlarına nisan ayında başlayacak. Maersk Line, ürün yelpazesini geliştirmek ve Asya-Latin Amerika/Güney Amerika Batı Kıyısı (AC) ağını en iyi şekilde kullanabilmek amacıyla, bu şebekeye nisan ayının başında dördüncü bir lup daha ekleyecek. Asya’yı Kolombiya, Karayipler ve Pecem’e bağlayacak olan AC5 hizmeti, özellikle Kolombiya pazarını olumlu yönde etkileyecek bir liman portföyü ve kısa transit süreleri sağlayacak.

Maersk Line’ın 2017 yılında açıklanan hedefleri doğrultusundaki, Maersk Line ile Hamburg Süd’ün ortak çalışmasıyla ortaya çıkan bu yeni hizmet ile; müşterilerine daha iyi bir pazar kapsama alanı, doğrudan ve cazip servis ile birleşik bir küresel iş ağının diğer faydalarının bir arada sunulması hedeflemekte.

Dördüncü lupun da dahil edilmesiyle birlikte; Maersk Line AC1 vasıtasıyla Peru ve Şili pazarına, AC2 ile Meksika ve Orta Amerika pazarına; yeni AC5 ile Kolombiya, Panama ve Karayipler pazarına ve buna ek olarak AC3 ile Latin Amerika Batı Kıyısı’na ürünlerini ve hizmetlerini doğrudan ulaştırmış olacak.

Bunu Paylaşın