London P&I ekibi genişletti

MDN İstanbul

London P&I Club, iki deneyimli sigortacının atanması ile ekibini genişletti.

P&I sektöründe 20 yıllık tecrübesi bulunan Mark Esdale, Londra P&I Kulübü’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Deneyimli sigortacının Londra P&I Kulübündeki ana odak noktası, sabit primli sigorta işlemlerinin daha da geliştirilmesine yardımcı olmak olacak.

Şirkete sigortacı olarak atanan George Dickson ise Avrupa ticari pazarında sabit primli sigorta konularında beş yıllık tecrübeye sahip. George, London P&I Club’da hem sabit primde hem de mutual sistemde görevli olacak.

Ekibin genişletilmesi hakkında açıklamalarda bulunan London P&I Club’ın Sigorta Direktörü Reto Toggwiler, “Mark ve George’u ekibimize katılması mutluluk verici ve bu atamalar şirketimizin yeteneklerini artırırken büyümemizi de destekleyecek. Şirket sahipleri tarafından kurulan sabit prim işi, Kasım 2015’ten bu yana istikrarlı bir şekilde gelişti ve Club’ın bu da ürün sunumunu çeşitlendirme stratejisinin önemli bir parçasını temsil ediyor. Mark ve George’un ekibe eklenmesi, deneyimleri ve pazar bağlantıları sayesinde hem yeni hem de mevcut pazarlarda işi büyütmeyi dört gözle bekliyoruz, ifadelerini kullandı.

Londra P&I Kulübü, uluslararası üyeliğine P&I, FD&D ve Savaş Riskleri sağlayan, dünyanın önde gelen Koruma ve Tazminat Derneklerinden biridir. Uluslararası P&I Kulüpleri Grubu’nun bir üyesi olarak, Londra P&I Kulübü aynı zamanda dünyanın gemi sahipleri topluluğu adına P&I endüstrisinin kolektif, küresel gücünün koordine edilmesine ve desteklenmesine katkıda bulunur.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın