Linter LLC, 40 gemisi için Yaf Diesel ile anlaştı

MDN İstanbul

Tahıl kargo hizmetleri konusunda yükleme, depolama, acentelik, nakliye gibi işlemleri yöneten Linter LLC, filosundaki 40 gemisinin Balast Suyu İşletim Sistemi (BWMS-Ballast Water Management Systems) için Yaf Diesel ile anlaştı.

Anlaşma geçtiğimiz temmuz ayında Covid-19 tedbirleri kapsamında video konferans sistemiyle gerçekleşen görüşmeler neticesinde sonuçlandı ve farklı zamanlarda ayrı ayrı yerlerde imzalandı. Linter LLC ile halihazırda yedek parça tedariki konusunda uzun süreli bir birliktelikleri olduğunu belirten Yaf Diesel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kanıcı, ‘‘BSKY markalı, filtresiz BWMS’ni tanıtmamızın ardından, sistem firma tarafından çok uygun bulundu. Öncelikle 3 gemileri için BSKY900, BSKY1000 ve BSKY1500m sistemlerinin satışını gerçekleştirdik. Sistemlerimiz LLC Linter tarafından Akdeniz, Marmara ve Karadeniz sularında tecrübe edildi. Kurulumun ardından sistemlerin fiyatından, ödeme koşullarından, performansından ve satış sonrası teknik desteğimizden son derece memnun kaldıklarını belirterek bünyelerinde bulunan tüm gemileri için sipariş vermeye karar verdiler. Yaf Diesel olarak ana odağımız müşterilerimiz dünyanın neresinde olursa olsun, ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en uygun fiyatlar ile karşılamaktır. Halihazırda yedek parça ikmalleme ve bakım onarım konularında işbirliği içinde bulunduğumuz LLC Linter için, firmamızla yaşadığı önceki olumlu deneyimler elbette önem arz ediyor. Ayrıca Yaf Diesel bünyesinde, sadece BWMS ile ilgilenen bir departmanımız bulunmaktadır,’’ dedi.

BSKY BWMS’nin filtresiz bir sistem olduğunu belirten Kanıcı, ‘‘1995 yılında konusunda uzman mühendisler tarafından Çin’in Wuxi eyaletinde kurulan BRIGHTSKY markası tarafından üretilen BSKY BWMS, pazardaki tek filtresiz UV Ballast Water Management Sistemi’dir. Sistemimizde filtre bulunmadığı için kullanıcılar tıkanma ve buna bağlı olarak filtre temizleme veya değiştirme masrafı ile karşılaşmazlar. Sistem, tıkanma riski olmadan sürekli yüksek performansla çalışır. İlk arıtma aşamasında kullanılan Hydrocyclone çift katmanlı paslanmaz çelikten imal edilmiş olup, gemi ömrü boyunca garanti altındadır,’’ şeklinde konuştu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın