Lezzet avcılarına öneriler

MDN İstanbul

Levendiz Rum Meyhanesi Kuruçeşme’de
Meyhane kültürünün duayenleri, deniz ürünleri ve meze konusunda ihtisaslaşmış gurmeler ve eğlence düşkünlerinin rotayı Levendiz Kuruçeşme’ye kırmaları tavsiye olunur.
Figen Doğusoy yönetiminde ve Sermin Çapa işletmesinde, Fey Group çatısı altında bulunan Levendiz Rum Meyhanesi Ayios Dimitrios, Ayia Lipsi ve Ayios Nikolaos ayazmalarının bulunduğu noktada yer alıyor ve gerçekten eşsiz bir boğaz manzarasına sahip. Seçkin konuklarına profesyonel bir ekiple hizmet veren meyhane, konuklarını leziz deniz ürünleri, doyumsuz Rum mezeleri ve geleneksel Türk mutfağının çok özel tatlarından oluşan özel mönüsü ile ağırlıyor. Buzuki Uğur ve ekibi ise Türkçe, Yunanca ve Rumca şarkılardan oluşan muhteşem repertuarı ile konuklara eğlenceli saatler yaşatıyor.

Mia Mensa, Mama Mia!
Mia Mensa ilk olarak 1994 yılında Bebek’te kuruldu. On senedir de Kuruçeşme ve Suadiye’de hizmet vermeye devam ediyor. Hafta içi öğle yemeği ile başlayan servisi gece 02.00’ye kadar yaz kış devam ediyor. İtalyanca’da ‘Benim Kantinim’ anlamına gelen Mia Mensa Güney İtalya mutfağı ağırlıklı zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda dünya mutfaklarından da değişik lezzetler sunan, geniş bir yemek ve içki menüsüne sahip bir mekan olan restoran hafta sonları müdavimlerine hoş bir kahvaltı da sunuyor. Mia Mensa Kuruçeşme’de kışları şömine başında, yaz akşamları ise denize sıfır ve yeşillikler içindeki güzel bahçesinde canlı DJ performansı eşliğinde lezzetli yiyeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Keyifli atmosferiyle her tür müşteriye hitap eden mekan hem iş yemekleri için hem genç müşterileri için farklı bir alternatif olarak yıllara meydan okuyor.

Bunu Paylaşın