Kumport’tan bir ilk daha

MDN İstanbul

Kumport Liman İşletmeleri, kurum kültürü alanında dünyadaki en geniş çaplı araştırmayı gerçekleştiren Great Place to Work Enstitüsü’nden sertifika alarak sektöründe bir ilke imza attı.
Kumport Liman İşletmeleri, British Safety Council’den 5 Star İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası aldı.

British Council tarafından 2013 yılından beri düzenlenen ve partneri Doğa HSE tarafından Türkiye operasyonu yürütülen 5 Star İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasını alan il liman işletmesi olan Kumport aynı zamanda Türkiye’de 5 yıldız kazanın 4’üncü firma oldu.

Sertifika hakkında açıklamarda bulunan ve limanlarında iş sağlığı ve güvenliğinin her zaman öncelikli olduğunu belirten Kumport CEO’su Kaan Anul, “Bu konuda ilgili tüm kurumların yönlendirmelerine uyularak gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Çalışmalarımızı, çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın güvenliğini gözeterek yürütüyoruz. İlgili sertifikayı sektör içinde alan ilk liman işletmesi olmaktan dolayı çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın