Kruvaziyer sektörü buluşuyor

MDN İstanbul

Dünyanın en büyük kruvaziyer hatlarından bazılarının üst düzey yöneticileri, 25 Mayıs’ta düzenlenecek olan 6’ıncı Posidonia Deniz Turizmi Forumu 2021’i başlatacak olan ilk sanal panele katılacak.

The Restart of Cruising in Europe and the Mediterranean başlıklı günün ilk paneline MSC Cruises CEO’su Gianni Onorato, Costa Group ve Carnival Asia Grup CEO’su Michael Thamm, TUI Cruises CEO’su Wybcke Meier ve Celestyal Cruises CEO’su Chris Theophilides katılacak.

Katılımcıların her biri şirketlerinde salgın sonrası seyir için yapılan girişimleri, yeniden başlatma için ortaya koydukları vizyonu ve her bir gemi yolculuğunun ara dönem için uyguladığı önlemlerle protokolleri paylaşacak. Ayrıca, 2021’de Avrupa’da en fazla kruvaziyer konuşlandırmasına ev sahipliği yapacak olan bölge olan Doğu Akdeniz’e neden endüstrinin güçlü bir desteğinin gerektiğini anlatacaklar.

Bu sezon oldukça önemli görülen Doğu Akdeniz yaz programlarını Celestyal Cruises ile birlikte Aida, Celebrity, Costa, Hapag Lloyd, MSC, Norwegian, Royal Caribbean, Seabourn, Silversea ve TUI yürütecek. Pire limanı ise Azamara Cruises, Celebrity Cruises, Celestyal Cruises, Holland America Cruise Line, Norwegian Cruise Line, Seabourn Cruises ve Silversea Cruises’tan gemilerin ana limanı olacak. Celebrity, en yeni gemisi Celebrity Apex’in küresel çaptaki ticari lansmanı için Yunanistan’ın en büyük limanını seçti. Yunanistan’ın Korfu ve Kandiye, Kıbrıs’taki Limasol ve İsrail’in Hayfa limanları da hatların ana raporlama programlarında güçlü bir şekilde yer alıyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın