Korean Register, KR-CON’un yeni sürümünü yayımladı

MDN İstanbul

Koreli klaslama kuruluşu Korean Register (KR) IMO’nun konvansiyon belgelerinin neredeyse tamamını içeren veri tabanı programı KR-CON’un yeni sürümünü (v.18) yayımladı.

KR-CON v.18 sürümünde donanım ve yazılıma yükseltme getirildi ve programın kullanım kolaylığı ile akıcılığı artırıldı. USB güncellemesi, farklı platformlarda KR-CON kullanan herhangi bir kullanıcıyı daha kolay ve daha tanıdık hale getirmek için tasarımını KR-CON web sürümüyle hizalayan bir kullanıcı ara yüzü yenilemesine sahip.

KR-CON v.18, Deniz Güvenliği Komitesi (Maritime Safety Committee MSC)’nin 100’üncü ve 101’inci seansı ve Deniz Çevre Koruma Komitesi (Marine Environment Protection Committee MEPC)’nin 74’üncü oturumu gibi 2019 yılında yapılan IMO toplantılarından alınan toplantı belgelerini, kararları ve genelgeleri veri tabanında barındırıyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın