Kıyı Devriye Botlarının Temini Projesi’nin imza töreni gerçekleştirildi

MDN İstanbul

Merkezi Finans ve İhale Birimi (MFİB) ve Ares Shipyard, Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından konuşlandırılacak olan 12 adet “ARES 35 CPB Sahil Güvenlik Botu” için bugün Ankara CFCU Merkez Binası’nda imza töreni düzenledi. imza töreni

2019 Yılı Finansman Anlaşması kapsamında, Sahil Güvenlik Komutanlığı envanterine 7 milyon avro bedelli 12 adet süratli ve etkin arama kurtarma kabiliyetine sahip kıyı devriye botu alımı yapılmasına yönelik “Kıyı Devriye Botlarının Temini (İhale Tekrarı)” Projesi için T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU) Başkan Vekili Barbaros Murat Köse ile Ares Tersanesi Genel Müdürü Utku Alanç imza etti.

Barbaros Murat Köse kimdir?

T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU) Başkan Vekili Barbaros Murat Köse, 1980 yılında Ankara’da doğdu.

Köse, Çevre Mühendisliği ve İşletme Bölümlerinde lisans, ardından da Endüstri Mühendisliği Mühendislik Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

2003 yılında kısa bir süre özel sektörde mühendisliğin yanı sıra Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Köse, 2006 yılında Çevre ve Orman Bakanlığı’nda Çevre Mühendisi oldu. Köse, daha sonra ise ÇED ve Planlama Genel Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcılığı yaptı.

2007 yılında Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi’nde İhale Yöneticisi olarak yeni görevine başlayan Köse, aynı birimde daha sonra İhale Bölüm Koordinatörlüğü, Proje Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü ve Kalite Güvence Kontrolörlüğü yaptı ve ardından 2017 yılında Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Murat Köse, 27 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkan Vekili olarak görev yapıyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Köse, iyi derecede İngilizce biliyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın