Kırk’ımız çıktı…

Gökhan Esin

gokhanesin@marinedealnews.com
Europort İstanbul 2011 Fuarı’nda bu sene de yerimizi aldık. Marine-Deal News’e gelen övgüler, gülen gözlerle paylaşılan tatlı sözler, içten edilen tebrikler, bizi çok heyecanlandırdı. Fuar bizim için ve bizim standımızı ziyaret eden bir çok okurumuz için güzel geçti. Sektörün zamanla gelişimi ve sağduyulu ziyaretçilerin gayretiyle denizci diğer ülkelerde olduğu gibi daha güzel fuarları İstanbul’da da göreceğiz. Buna inanıyorum…
Standımızda ziyaretçilerimizin yaptığı ikili iş görüşmeleri, adımıza yakışır şekilde bizi daha da mutlu etti. Nefeslenmek, sohbet etmek için ziyaretimize gelen misafirlerimizin uğrak noktası geçen sefer olduğu gibi yine bizim köşe oldu, doğru yolda olduğumuz, tasarımından içeriğine, köşe yazarlarımızdan, baskısı kalitesine kadar o kadar güzel övgülerdi ki, içimiz içimize sığamadı.
Sınırlarımızı sürekli zorluyor ve ekibimizi büyütme gayretiyle kabımıza sığmıyoruz. Türkiye’deki haber merkezimizin kıymetli yazarları çok çalışkan arkadaşlarım Yüce, Yüksel, Elif ve Barış’a haberlerimizi incelikle redakte eden sevgili Deniz’e, Belçika’dan Sezin’e, Bulgaristan, Rusya ve BDT ülkelerinden sorumlu arkadaşım Nur’a çok teşekkür ederim. Londra’dan aramıza geçen ay katılan yazarımız Patrik Wheater da artık gemi inşa sanayi ve teknolojileri hakkında yazacak. Sırada yeni görüşmeler var, yakında sizlerle paylaşacağız.
Ben de nazara kıştt diyerek, bu güzel gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Elin nazarı varsa bizim de kuantum yasamız var! Ne dileyip isterse kişi, o gelir bulur seni…
MarineDeal News için o kadar güzel hedeflerimiz var ki, umarım bu güne kadar gerçekleştirdiklerimize zamanla sizlerin de sevgisiyle eklenecekler.
İlk yayına hazırlanırken gazeteyi kurma hedefimizde bana destek olan Sevgili Aret’e, kıymetli hocam Mario Levi’ye beni yüreklendirdikleri için, Sevgili Meltem Suloğlu, Gökhan Esin ve Fahri Belginer’e ilk sayımızdan bu yana değerimize değer kattıkları için teşekkür ederim.
Pırıl pırıl baskı yapan Metin Abime, gazetenin zamanında size ulaşmasında emeği geçen sevgili Savaş’a ve ekibine, 3.5 yıldır kargolarımızı sabırla taşıyan Alim’e, edilen uzun sohbetlerde kıssadan hisseye nasihatları için sevgili Özkan Bey’e çok teşekkürler…
MarineDeal News’e önce sevgi kattık. Bu sevgi yumağı artık ülke dışına taştı, sevginizle her sayı daha da büyüyor.
Bu sayımız ile kırkbir olduk.
Fuar sayımızı (40ıncı) konuşup gelen tebrikleri aramızda konuşurken, bizim ekip: ‘kırk’ımız çıktı’ dedi, gülüştük. İnce esprileriyle bizi hem düşündürüp hem güldüren sevgili Şerife sevimli yüzüne yakışan özgüvenle hemen bir sonraki sayıya atıfta bulunarak verdi cevabı:
Kırkbirkere maşallah!
ETİKETLER:
Bunu Paylaşın
gokhanesin@marinedealnews.com