Karpowership Güney Afrika’da

MDN İstanbul

Karpowership, Güney Afrika Hükümeti’nin acil durum risk azaltma programı çerçevesinde ülkeye Powership gemilerini gönderecek.Proje kapsamında, LNG ile çalışacak olan üç Powership gemisi, üç ayrı limana demirleyerek kıyıya elektrik sağlayacak.

Powership’ler Coega, Richards Körfezi ve Saldanha’ya demirleyecek.

İlginizi çekebilir:  ‘Libya’ya elektrik vermeye hazırız’

Şirket tarafından yapılan açıklamada, ‘‘Karpowership Güney Afrika’nın ülkeye üç proje sunmak üzere Güney Afrika Hükümeti tarafından seçilmesine çok sevindik. Covid-19 salgını ve kısıtlamalarının yıkıcı ikinci dalgasının ardından ekonomisini yeniden inşa etmeye odaklanan ülkedeki, işletmeler ve halk, yenilikçi Powership’lerimizin enerji kesintilerinin geçim kaynakları üzerindeki etkisini azaltmaya yardımcı olacağından emin olabilirler. Güney Afrika ile omuz omuza durarak mevcut enerji açığını temiz, güvenilir ve uygun maliyetli bir güç kaynağıyla kapatmaya yardımcı olacağız,’’ ifadeleri kullanıdı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın