Kaiko Systems i.safe MOBILE ile iş birliği yapıyor

MDN MEDIA

Kaiko Systems ve i.safe MOBILE, i.safe MOBILE tabletlerinin Kaiko’nun SIRE 2.0 denetimleri için tercih edilen donanım olarak kullanılacağı stratejik bir ortaklık kurdu

Kaiko Systems‘in uygulaması, filo koşullarına ilişkin gerçek zamanlı içgörüler sağlamak, potansiyel riskleri belirlemek ve bilinçli karar vermeyi desteklemek amacıyla gemilerde veri toplamak ve veri analizini kolaylaştırmak için yapay zekadan yararlanıyor.

Kaiko Systems Kurucu Ortağı ve CEO’su Fabian Fussek, “SIRE 2.0’ın uygulanmasıyla birlikte denizcilik sektörü denetim sürecinde önemli bir dönüşümle karşı karşıya. i.safe MOBILE ile ortaklığımız, gemi yöneticilerinin ve mürettebat üyelerinin bu değişiklikleri sorunsuz bir şekilde yönetebilmeleri için en gelişmiş araç ve teknolojilerle donatılmalarını sağlamada çok önemli bir adımı temsil ediyor” açıklamalarında bulundu.

Kaiko System’in her bir mürettebat üyesi için gemiye ve rütbeye özel hazırladığı soru formları, teknik yöneticilere geminin durumu hakkında ayrıntılı bir rapor sunmak ve mürettebat üyelerinin SIRE 2.0 inceleme müfettişinin sorabileceği her türlü soruyu yanıtlamaya hazır olmasını sağlamak amacıyla OCIMF SIRE 2.0 soru kitaplığının tamamını kapsıyor.

i.safe MOBILE Singapur Genel Müdürü Kah Lip Yap, “Gelişmiş yazılımı son teknoloji donanımla birleştiren kapsamlı bir çözüm sunmak için Kaiko Systems ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz. Bu işbirliği, i.safe MOBILE’ın kendinden emniyetli tabletleri üzerinde çalışan Kaiko Sistemlerini kullanmaya başlayan ilk tanker filoları ile şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Denizcilik donanım çözümlerindeki uzmanlığımızdan yararlanarak, gemi yöneticilerini ve mürettebat üyelerini denetimleri güven ve hassasiyetle yürütmek için ihtiyaç duydukları araçlarla güçlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Smart Maritime Network

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın