İzmir’in yeni tanker şirketi hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor

MDN İstanbul

İzmir merkezli yeni armatörlük şirketi Unic Tanker Gemi İşletmeciliği, bölgeyi denizcilik merkezi yapmayı hedeflediklerini ve dünya çapında tüm gemi tonajlarında hizmet sunacaklarını açıkladı.

Suezmax’dan Handysize’a kadar tüm gemi tonajlarında dünya çapında hizmet vermeyi planlayan şirket yetkilileri, dünyanın yeni ihtiyaçlarını ve yakın gelecekte ortaya çıkacak yeni ticari yaklaşımları öngördüklerini ve bu yenilikler için her türlü hazırlığı yaptıklarını ifade ettiler.

Büyük filolara sahip şirketlerin artık verimlilik analizlerini ve kıyaslamaları görebilmek istediğini belirten firma yetkilileri, filolarının bir kısmını gemi işletme şirketlerine veren firmaların, farklı bölgelerden ve insan kaynaklarından avantaj elde etiklerini belirtti.

Unic Tanker Gemi İşletmeciliği yetkilileri, bu avantajlarla teknolojiyi birleştirerek tam anlamıyla teknik ve ticari destek sunmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

Hizmet kalitesindeki çıtanın daima yükseltilmesi gerektiğine inanan bir grup profesyonelin, ortak değerler etrafında toplandıklarını belirten Unic Tanker Gemi İşletmeciliği ortakları Kaptan Coşkun Ağca ve Kaptan Ufuk Erinç, Unic Tanker Gemi İşletmeciliği markası altında müşterilerine ulusal ve uluslararası sektördeki deneyimlerini sunacaklarını açıkladılar.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın