İstanbul Müzik Festivali için geri sayım başladı

MDN İstanbul

Türkiye ve yurtdışından 30’un üzerinde solist, topluluk ve orkestra… Bir ay boyunca İstanbul’un 14 farklı mekânında dinleyiciyle buluşacak Festival, dünyaca ünlü viyolonselci, şef, piyanist ve klavsenci Alexander Rudin, müziğiyle hikâyeler anlatan, günümüzün önde gelen piyanistlerinden Anna Vinnitskaya, prestijli etkinliklerin en beğenilen konukları arasında yer alan piyanist Khatia Buniatishvili, çağdaş müzik alanında ülkemizin sesini tüm dünyaya duyuran Ufuk&Bahar Dördüncü, olağanüstü tekniği ve yorum gücüyle Fazıl Say ile yıldızlar geçidine dönüşüyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 49’uncu İstanbul Müzik Festivali, 18 Ağustos-16 Eylül 2021 tarihleri arasında tarihinde ilk kez tamamen açık hava mekânlarda müzikseverlerle buluşacak.  Sevgi, umut ve dayanışmadan doğacak yeni bir dönemin hayaliyle yola çıkan Festival, programındaki konserlerle “Başka bir dünya mümkün mü?” sorusuna müziğin diliyle yanıtlar arayacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın