İstanbul Ekonomi Zirvesi, Yeşil Ekonomi temasıyla başladı

MDN İstanbul

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi ‘‘Yeşil Ekonomi’’ temasıyla Çırağan Sarayı’nda başladı. Devlet Eski Bakanı, İstanbul Ekonomi Zirvesi Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Tüzmen ve İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer’in ev sahipliği yaptığı Zirve’de Çırağan Balo Salonu ve Yıldız A Salonu’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek panellerde; Sürdürülebilir Kalkınmada Yeşil Ekonominin Önemi, Dünyanın Yenilenebilir Enerjide Değişim ve Dönüşüm Süreci, Covid-19 İle Birlikte Kırılan Tedarik Zincirinde Yeni Dengeler, Değişen Mobilite Ekosistemi ve Dijital Geleceğimiz, Otomobil Sisteminde Elektrifikasyon Dönüşüm, Dijital Tarım Ve Temel Gıda, Ekoturizmin Çevresel Ekonomik ve Sosyo-Kültürel Etkileri, Yeşil Mütabakat Küresel Ekonomide Dengeleri Nasıl Değiştirecek?, Bankacılık ve Finans gibi konu başlıkları ele alınacak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Türkish Cargo, Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş., Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Borusan Otomotiv BMW, Mercedes Benz Türk, Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas ve Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB), Sanofi Sağlık Ürünleri, Zorlu Enerji, Pekhan İnşaat, Acarsan Holding ve AEB Hukuk’un destek ve sponsorluğunda gerçekleştirilen 5’inci İstanbul Ekonomi Zirvesi ile ekonomiye yön verilecek.

Gelişen ve değişen dünya ekonomisine yön veren öncülerin katılımıyla gerçekleşen İstanbul Ekonomi Zirvesi, ekonomik fırsatları ve yeni dünya ekonomisini her yönüyle ele almak, dünya ekonomisinin sürdürülebilir kalkınmasını değerlendirmek amacıyla her yıl düzenleniyor. Birbirinden değerli ve uzman isimlerin katılımlarıyla gerçekleşen Zirve, sadece Türkiye ekonomisi için değil dünyanın ekonomik anlamda süründürülebilir kalkınmasına dair önemli katkıda bulunuyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın