İMEAK DTO’dan deprem bölgesine yardım tırları

MDN İstanbul

Denizcilik sektörünün çatı örgütü İMEAK Deniz Ticaret Odası, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremden etkilenene depremzedeler için insani yardım malzemeleri taşıyan tırları bölgeye gönderdi.

İMEAK DTO tarafından yapılan paylaşımlar;

“Kahramanmaraş ve çevre illerde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından bölge halkının yaralarını sarmak için seferber olan İMEAK DTO’nun yardım tırı, taşıdığı malzemeleri Kahramanmaraş’ta Valilik ve AFAD Merkezine teslim etmek üzere yola çıktı.

imeak dto

Kahramanmaraş ve çevre illerde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından bölge halkının yaralarını sarmak için seferber olan İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın ikinci yardım tırı, Hatay İskenderun’a yola çıktı.

Odamızca, çatı örgütümüz TOBB ve İstanbul Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında satın alınan ve temin edilen malzemeleri taşıyan TIR, bugün öğle saatlerinde İskenderun’a hareket etti. Malzemeler, İskenderun Kaymakamlığı AFAD yetkililerine teslim edilecek.”

Yardımlar Denizcilik Sektörü Afet Lojistik Merkezi’nde toplanıyor

Oda ayrıca üyelerinin deprem bölgesine yönelik yardımlarını organize etmek üzere oluşturduğu “Ritim Sokak. No:33, 34935 Sultanbeyli/İstanbul” adresindeki “Denizcilik Sektörü Afet Lojistik Merkezi’’nde yardımları kabul etmeye devam ediyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın