IMarEST’e yeni CEO atandı

MDN MEDIA

Deniz Mühendisliği, Bilim ve Teknoloji Enstitüsü (IMarEST), Chris Goldsworthy’i yeni CEO’ları olarak atadıklarını açıkladı

2020’den beri CEO’luk görevinde olan ve emekliye ayrılan Gwynne Lewis’in yerine gelen Goldsworthy, Seatrade Maritime News’a yeni CEO olarak önceliklerinden bahsetti. Goldsworthy, önümüzdeki 3 yıl boyunca denizcilik sektörünün güvenilir sesi olmak ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmakta sektör uzmanları ve liderleri için global bir topluluk olma vizyonlarını gerçekleştirmek için stratejik planlar uygulayacaklarını söyledi.

Goldsworthy bu planların merkezinde ise, sektör uzmanlarını kariyerleri boyunca desteklemenin, yeteneklerini geliştirdiklerinden emin olmanın ve alanlarındaki en son teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamanın yer aldığını da ekledi.

Kariyerinin en başından beri parçası olduğu kurumda bu rolü üstlenmekten onur duyduğunu ifade eden Goldsworthy, enstitünün mühendisleri, bilim insanlarını ve teknoloji uzmanlarını bir araya getiren, özgün bir pozisyonda olduğunu ve üyeleriyle birlikte, denizcilik sektörünü daha sürdürülebilir bir hâle getirmek için bugüne kadar karşılaşılmış en büyük zorlukları aşmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Seatrade Maritime News

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın