İFETA hisselerinde sürpriz gelişme

MDN İstanbul

Bu haber ilk kez MarineDeal News’te yayımlandı. Kaynak gösterilse dahi yazılı izin olmadan yayımlanamaz.

Büyük ortaklık İFETA’da sürpriz ayrılıklar yaşandı. Bazı ortaklar hisselerini devretti.

Bilindiği üzere, 8 Eylül 2020 tarihinde www.marinedealnews.com’da yayımlanan özel haberimizde Yalçın Sabancı’ya ait Ya-Sa Holding bünyesinde bulunan Ya-Sa Denizcilik Grubu’nun halihazırda görevine devam eden CEO’su Mehmet Erbil Özkaya, Operasyon Müdürü Ahmet Fahir Çekiç ve Ağustos 2020’de görevinden ayrılan Teknik Müdür Tulga Zengin ile İlkfer Grup ortakları Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Başkanı Feramuz Aşkın ile İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Başkanı Asım İlker Meşe’nin, 25 Mayıs 2015 tarihinde Malta’da çok kapsamlı bir offshore denizcilik şirketi kurduklarını yazmıştık.

Haberimizin yayımlanmasından kısa bir süre sonraysa Ya-Sa Denizcilik Grubu CEO’su Mehmet Erbil Özkaya ile Operasyon Müdürü Ahmet Fahir Çekiç şirketle yollarını ayırmışlardı.

İlk kez MarineDeal News tarafından Büyük ortaklık: İFETA özel haberi ile sektörde ismi duyulan İFETA Shipping’de bazı ortaklar Şubat 2021 itibarıyla hisselerini devrettiler.

MarineDeal News’ün edindiği yeni bilgilere göre şirketin ortaklarından Ya-Sa Denizcilik Grubu’nun eski CEO’su Mehmet Erbil Özkaya, eski Operasyon Müdürü Ahmet Fahir Çekiç ve eski Teknik Müdürü Tulga Zengin İFETA’daki hisselerini devrettiler.

MarineDeal News’ün elde ettiği resmi belgelere göre, Ahmet Fahir Çekiç İFETA’daki hisselerinin tamamını Feramuz Aşkın’a, Tulga Zengin hisselerinin tamamını Asım İlker Meşe’ye devrederken, Mehmet Erbil Özkaya ise hisselerini yarı yarıya Feramuz Aşkın ve Asım İlker Meşe’ye devretti.

Yapılan devir sonrası İFETA’da Feramuz Aşkın ve Asım İlker Meşe, eşit ortaklar olarak kaldılar.

 

IFETA
IFETA

Bu haber MarineDeal News’ün özel haberidir. Haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın