İDO’nun Genel Müdürü atandı

MDN İstanbul

İDO Genel Müdürlüğü görevine Murat Orhan atandı. 1 Ekim 2019 tarihinden beri vekâleten İDO Genel Müdürlüğü görevini yürüten Orhan, 22 Temmuz 2020 itibariyle bu göreve asaleten atandı.
murat-orhan
Murat Orhan

Deniz ulaşımı, lojistik ve insan kaynakları başta olmak üzere farklı disiplinlerde 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan ve 2012 yılından itibaren İDO’da görev yapan Orhan, Yapı İşleri, Kurumsal Satış, Demirbaş Yönetimi, Gelir Hat Yönetimi, Satın alma-Sigorta ve Bilim Sistemleri gibi bölümlerin yönetiminde yer aldı.

Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinde ve yüksek lisans programını Marmara Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında tamamlayan Orhan, doktora eğitimine ise İstanbul Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında devam ediyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Orhan aynı zamanda Zeyport Liman İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Kurul üyesi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın