Hempel’e yeni COO

MDN İstanbul

Hempel, şirketin Operasyondan Sorumlu Başkanlık (COO) görevine ve Üst Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Katarina Lindström’ü getirdi.

Katarina Lindstroem

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde iki kat büyümeyi amaçlayan Hempel’e liderlik edecek olan Lindström, ‘‘Hempel’de başlamaktan çok memnunum. Şirketin çok iddialı bir büyüme stratejisi bulunuyor ve bu konuda gerçekçi bir yaklaşıma sahipler. Hempel ayrıca, kaplama sektöründe sürdürülebilirliğe öncülük etme konusunda da oldukça istekli. Bunun bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım,’’ ifadelerini kullandı.

 

Şirketin uzun vadeli büyüme stratejileri arasında özellikle Asya-Pasifik’teki tedarik zincirin ive üretim ayak izini güçlendirmek, yenilik ve sürdürülebilirlik konusunda önemli yatırımlar yapmak bulunuyor. Katarina Lindström de tüm bu süreçlerin başında olacak.

Hempel Grup Başkanı ve CEO’su Lars Petersson ise, ‘‘Katarina ekibimize güç katacak. Pazar odaklı inovasyon ve sürdürülebilirlik konusunda sektörde lider olmak bizim için önemli. Katarina da bu konuda önemli bir yol oynayacak,’’ dedi.

Katarina Lindström, Hempel’e gelmeden önce Munters Group AB’de COO ve Volvo Group’ta üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın