HAVELSAN’ın inovasyon başarısı

MDN İstanbul

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İnovaLİG Ödüllerinde İnovasyon Kaynakları şampiyonu HAVELSAN oldu.Şirket kurduğu, Türk savunma sanayinin ilk ve tek açık inovasyon merkezi olan Yıldız Açık İnovasyon Merkezi ile bu ödüle hak kazandı.

Aynı kategoride geçtiğimiz yıl da şampiyon olan HAVELSAN, tüm kategorilerde üst üste 2 kez şampiyon olan ilk ve tek şirket olma unvanını kazanmış oldu.

TİM, tarafından gerçekleştirilen İnovaLİG ile IMP3rove Academy’nin yürüttüğü ve Avrupa’da 17 ülkede uygulanan IMP3rove metodolojisine dayanan bir kurgu kullanılarak Türkiye’deki firmaların inovasyon karneleri çıkartılıyor ve yılın inovasyon liderleri belirleniyor.

Mehmet AKif Nacar

Şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulunan HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, 2019 İnovaLİG için başvuran 5 binin üzerinde firmanın değerlendirildiğini belirken, “IMP3rove metodolojisi ile Türkiye İnovasyon Karnesi çıkarıldı. HAVELSAN İnovasyon Yönetimi çalışmalarıyla yüz üzerinden 81 puan aldı. Bu puanla genel ortalamanın ve “Büyüme Şampiyonu” olarak ifade edilen ilk 250 firmanın ortalamasının çok üzerinde yer aldık,” ifadelerini kullandı.

HAVELSAN Yıldız Açık İnovasyon Merkezine, çevrimiçi olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın