Hat-San halka arz oldu, Borsa İstanbul’da gong çaldı

MDN MEDIA

Halka arz olan Avrupa’nın önde gelen yüzer havuz üreticisi Hat-San, 1 miyar TL büyüklüğüne ve 3.7 milyon yatırımcıya ulaştı ve Borsa İstanbul’da gong Hat-San için çaldı

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Hat-San Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Halid İsmail Pepe, Hat-San Tersanesi Yönetim Kurlu Başkan Yardımcısı Mustafa Talha Pepe, İnfo Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp gibi isimlerin katılımıyla, Borsa İstanbul’da Hat-San Tersanesi Halka Arz Gong Töreni düzenlendi. Hat-San Tersanesi, Yıldız Pazar’da HATSN koduyla işlem görmeye başladı.

3.7 milyon yeni ortak

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergün, sektörde büyük bir başarıyla faaliyetini sürdüren Hat-San Tersanesi’nin, kapasitesini artırmasıyla, yatırımlarıyla ve ihracatıyla ön plana çıktığını söyledi. Hat-San Tersanesi’nin 1 milyar TL halka arz büyüklüğüne ve 3.7 milyon yatırımcıya ulaşarak başarılı bir halka arz gerçekleştirdiğini ekleyen Ergün, bu uğurda emek harcayan tüm şirket çalışanlarına ve aracı kuruma teşekkür etti.

Halka arz olan ilk tersane

Hat-San Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Halid İsmail Pepe, ülkenin ilk halka açık tersanesi olan Hat-San Tersanesi’nin sektörde öncü olma gayretini, şeffaflık ve sürdürülebilirliğe olan inancını ve ortaklık kültürüne olan bağlılığını bir kez daha açıkça beyan ettiğini duyurdu. Pepe, 3 milyon 735 bin 529 yeni ortaklarından aldıkları güç ve cesaretle, üzerlerine düşen sorumlulukların katlandığını bildiklerini, ülke, çalışanları ve ortakları için en iyisini yapma gayretlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

AA

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın