Ruhunuza dokunacak besteleri ve güçlü piyanosu ile Hania Rani

MDN İstanbul

Sanatseverleri evlerinin konforunda da yeni deneyimler keşfettirmeye çağıran Zorlu PSM, çevrimiçi platformu PSM Online’da son albümü “Home”u Mayıs 2020’de yayınlanan ve neoklasik müziğin dikkat çeken isimleri arasında adı anılan Polonyalı genç piyanist, besteci ve müzisyen Hania Rani’yi ağırlıyor.

Enstrümanların kendisine verdiği ipuçlarını takip ederek piyanosuyla hem notaları hem de anı yakalayan eserler sunan Hania Rani, kimi zaman tesadüfen, kimi zaman seçimlerimizle evimiz haline gelen yerlerin hikâyesini anlattığı eserleriyle dinleyicileri mecazi bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Beklenmeyen nota ve melodilerle repertuvarını genişleten sanatçı bizleri hayal gücümüzün sembolik sınırlarının ötesine geçmeye davet ediyor.

Konser, 19 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak ve 21 Şubat 23.59’a kadar yayında kalacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın