Hakan Elektrik’ten öğrencilere destek

MDN İstanbul

Hakan Elektrik & Otomasyon, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi’nin Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında oluşturduğu “İşletmede Mesleki Eğitim” modeline dahil edildi. Yapılan anlaşma kapsamında YTÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi son sınıf öğrencileri bir dönem boyunca staj yaparak deneyim kazanacak

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz sosyal medya hesaplarından anlaşamayı duyururken, “Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında oluşturduğu “İşletmede Mesleki Eğitim” modeline Hakan Elektrik & Otomasyon firmasını da dahil etmiştir. Anlaşma kapsamında son sınıf öğrencileri bir dönem boyunca staj yaparak deneyim kazanacaklardır. Anlaşmayı imzalayan ve bizlere destek veren Firma sahibi Ahmet Zurnaci Beye çok teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın