Tersan’dan 2 yeni teslimat

MDN İstanbul

Tersan Tersanesi, Ervik Havfiske'ye 4’üncü ve 5’inci gemisini teslim etti.
Tersan Tersanesi, Ervik Grup şirketilerinden FROYANES AS ve VESTKAPP AS’ye 2 adet fabrika balıkçı gemisi teslim etti.

Marinteknikk tarafından tasarlanan 2 kardeş gemi Atlantic’te balıkçılık operasyonları yürütmek üzere 26 Kasım Çarşamba günü Tersan Tersanesi’nden ayrıldılar. İlk 3 gemi başarılı bir şekilde balıkçılık operasyonlarını sürdürmeye devam ederken, 54 metre uzunluğundaki yeni 2 gemi Tersan Tersanesi tarafından Ervik Havfiske için üretilen 4’üncü ve 5’inci gemi oldular.

Ayrıca Tersan Tersanesinin 100’üncü, Ervik Grup şirketlerinin ise 6’ncı olan NB1100 fabrika balıkçı gemisinin inşası da halen devam etmekte olup, geminin 2021’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Tersan Tersanesi İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Şakir Erdoğan, Ervik Havfiske’ye başarılı bir şekilde 2 gemi daha teslim etmiş olmaktan çok mutlu ve onurlu olduklarını dile getirerek, “Bu seri gemilerin teslimatı Ervik Ailesi ile aramızdaki ilişkinin ne kadar uzun soluklu ve başarılı olduğunun bir göstergesidir. 2011 yılında Norveç’e yaptığımız ilk anahtar teslim gemi teslimatımızın sahibi olan Ervik Havfiske, Tersan için çok önemli bir iş ortağıdır. ilk siparişlerinde bize güvenerek, balıkçı gemisi pazarında gerçekleştireceğimiz başarıların temelini atan Ervik Havfiske’ye yeni gemiler teslim etmek bizi ayrıca çok mutlu ediyor . Aynı şekilde tersanemizde halen üretimi devam eden Tersan’ın 100’üncü, Ervik Ailesininse Tersan tarafından üretilmiş 6’ncı gemisi olacak olan NB1100 Fabrika Balıkçı Gemisi’nin teslimatı için de aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz,’’ dedi.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın