GAC Tayvan’da yeni ofis açtı

MDN İstanbul

Uluslararası lojistik şirketi GAC Group, Tayvan’ın en büyük ikinci limanı olan Taichung’da yeni bir ofis kurarak Doğu Asya ve Asya-Pasifik bölgesindeki varlığını genişletme kararı aldı.

Taichung Limanı’nda açık deniz enerji sektörüne yönelik yatırımlar oldukça artmış durumda. GAC’nin en yeni ofisini bu bölgede açmasının sebebi de bu yatırımlar. Tayvan, Asya-Pasifik bölgesinde açık deniz rüzgâr enerjisinin önde gelen merkezi olmaya çalışıyor. Liman’da ayrıca açık deniz rüzgâr enerjisi endüstrisine hizmet etmek için özel olarak tasarlanmış birkaç rıhtım inşa edildi.

Açık deniz rüzgâr çiftlikleri de dahil olmak üzere açık deniz operasyonlarına destek sağlama konusunda 50 yıldan fazla deneyime sahip olan GAC’ın Tayvan’daki yeni ofisi, bölgede artan destek hizmetleri talebini karşılamak adına ideal bir konuma sahip olacak. Ofis aynı zamanda GAC Tayvan’ın Kaohsiung ve Taipei’de bulunan diğer iki ofisini tamamlayacak.

Tayvan’daki yeni ofis, dünya çapında yaklaşık 7 bin 500 personel istihdam eden GAC Grubu’nun 50’den fazla ülkedeki 300’den fazla şubenin en sonuncusu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın