Entech&Semar, yakıt avantajı sunacak

MDN İstanbul

Ş. Semih Ege
Entech&Semar distribütörlüğünü üstlendiği İtalyan firması OMC2’nin lansmanını gerçekleştirmek üzere, Türk denizcilik sektörüyle bir araya geldi. Lansmanın açış konuşmasını gerçekleştiren Entech&Semar Genel Müdürü Ş. Semih Ege, ‘‘Yakıt ekipmanlarının önemini hepimiz biliyoruz, periyodik olarak tüketimini de göz önünde bulundurduğumuzda, günümüzün ekonomik koşullarında maliyetlerin de önem kazandığını düşünürsek, OMC2 bu bağlamda fiyat ve performans dengesi açısından oldukça yüksek bir imalatçı,’’ şeklinde konuştu.

OMC2 ile ilgili MarineDeal News’e özel konuşan Ege, OMC2’nin müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığını belirterek, ‘‘Şirket genel anlamda MAN/B&W, Caterpillar MAK, Daihatsu, Mitsubishi, KHD, MWM, HIMSEN, SWD, SKL, Semt-Pielstick, Sulzer, Wartsila, Yanmar gibi birçok firmanın ürettiği makinelerde kullanılmaya yönelik enjeksiyon ekipmanları ve nozzle üretimi yapmakta. 50 yıldan uzun süredir yürüttüğü üretim ve Ar-Ge faaliyetleri sayesinde OMC2 Diesel müşterilerine yalnızca fiyat avantajı değil aynı zamanda kalite ve uzun ekipman ömrü de sunuyor. Bu çerçevede şirket yöneticileri ikili görüşmelerimizde sürekli olarak en büyük gücü, uzun yıllardır bünyesinde çalışan personellerine borçlu olduğunu dile getiriyor. Baktığınızda, bu çalışan bağlılığı gerçekleştirilen üretimin kalitesinin de devamlılığını sağlıyor.

OMC2, bugün muadillerinden çok daha avantajlı fiyatlarıyla öne çıkan, buna karşın kalitesini günbegün artıran bir üretici. Entech&Semar olarak tüm tedarikçilerimizin kalite çizgilerini bizzat kontrol ederek müşterilerimizle buluşturuyoruz ve OMC2 bugüne kadar daima müşteri memnuniyeti kazanmış partnerlerimizden birisi,’’ dedi.

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın