Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Enerji iletim hatlarında sorun yok

MDN MEDIA

Fotoğraf: AA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde elektrik ve doğalgaz iletim hatlarında herhangi bir sorun olmadığını duyurdu.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, elektrik ve doğalgaz verilmesinde can ve mal güvenliğinin öncelendiği kaydedildi.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Dağıtımda ise binalara elektrik ve doğalgaz verilmesiyle ilgili süreç can ve mal güvenliğini önceleyerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve AFAD ile koordineli olarak yürütülmektedir. Yapılan incelemeler sonrası hasarsız ve az hasarlı olarak tespit edilen binalara doğalgaz ve elektrik verilmektedir. Bu binalarda oturan ve dairelerinde elektrik ve doğalgaz hizmetlerinden faydalanmayan vatandaşlarımızın elektrik için Alo 186’yı, doğalgaz için Alo 187’yi aramaları gerekmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Bunu Paylaşın