Empati İçin Tasarla 2021

MDN İstanbul

Asya’nın lider boya markası Nippon Paint’in geleceğin tasarımcılarını yetiştirme vizyonuyla 13 yıldır düzenlediği ve bu yıl Türkiye’nin de dâhil edildiği Asia Young Designer (AYDA); profesyonel mimarlar, iç mimarlar, odalar, ortak kuruluşlar, tasarım okulları, mezunlar ve tasarım öğrencilerini tek bir çatı altında buluşturan, deneyim odaklı bir öğrenimin yanı sıra hayatta bir kez karşılaşılacak fırsatlar sunuyor.

2008 yılından bu yana düzenlenen AYDA’ya bugüne kadar aralarında Çin, Singapur ve Japonya gibi ülkelerin de bulunduğu 16 ülkedeki bin 200’den fazla üniversitede okuyan 35 binin üzerinde öğrenci katıldı. AYDA’ya bu yıl Türkiye’deki üniversitelerin öğrencileri de başvurabiliyor.

Bu yılki teması “Empati İçin Tasarla 2021” olan, “Mimarlık” ve “İç Mimarlık” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen AYDA’da her bir kategorinin ulusal kazananı global yarışmaya girmeye hak kazanacak. Global yarışmanın kazananı, “Asia Young Designer of the Year” unvanı ile Harvard University Graduate School of Design’da 6 haftalık Design Discovery Program’a katılma fırsatı yakalayacak.

16 ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen yarışmaya 21 Mayıs’a kadar başvuru yapılabilecek.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın