Dyo Transocean denizle buluşuyor

MDN İstanbul

Boya sektörüne ilk adımını deniz boyalarıyla atan DYO, DYO Transocean markasıyla uluslararası deneyimini, uzman ekip desteğini ve en yeni teknolojilerini birlikte sunuyor.

DYO ile Hollanda merkezli Transocean, geçtiğimiz yıl güçlerini birleştirmişti. Bu birliktelikten doğan yeni marka, gemi ve çelik yapıları antikorozif özelliği ile korozyondan korurken, antifouling özelliği ile de gemilerin yakıt verimliliğini artırarak maliyetlerinde düşüş sağlıyor.

DYO Transocean, ürün kullanım vaatleri açısından sektör için oldukça önemli. Ürün; korozyona karşı dirençli olma, üstün parlak görünüm, uzun süre dayanıklılığını koruma, düşük VOC değere sahip olma, iyi ıslatma ve yapışma özelliklerine sahip.

DYO Transocean markası ile tercih portföyünü genişleten DYO, piyasaya sunduğu shop primer, astar, antikorozif ürünler, son kat boyaları ve antifouling ürünlerle tüketiciye zengin alternatif oluşturuyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın