DP World’e ödül

MDN İstanbul

DP World Yarımca, üçüncü sınıf öğrencilerini atıklar konusunda bilinçlendirmeye yönelik “Çöpüme Sahip Çıkıyorum” projesiyle Uluslararası ‘Kurumsal Sorumluluk Ödülleri’nde bronz madalya kazandı.

Çöpüne Sahip Çık Vakfı ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle hayata geçirilen “Çöpüme Sahip Çıkıyorum” projesi, Corporate Engagement Awards-Kurumsal Sorumluluk Ödülleri’nde En İyi Proje Yönetimi dalında bronz madalya aldı. Başarılı, yenilikçi kurumsal ortaklıklar ve işbirlikleri ile gerçekleştirilen iletişim projelerinin yarıştığı programda ilk kez Türkiye’den bir şirkete ödül verildi. Ödül töreni, İngiltere’deki Covid-19 önlemleri nedeniyle online olarak yapıldı.

Çöpüme Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında il olarak 2018 yılında limanın bulunduğu Körfez ilçesinde, daha sonra tüm Kocaeli’ndeki ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi çocuklara tek kullanımlık plastiklerin azaltılması, çöplerin ayrıştırılması ve çöpün yolculuğu konularında eğitim verilmişti. Çöpüne Sahip Çık Vakfı ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında geliştirilen bir oyun da dijital bir uygulama olarak 2021’de tüm çocukların erişimine açılacak. Proje tamamlandığında Kocaeli bölgesinde toplam 29 bin ilkokul üçüncü sınıf öğrencisine ulaşılmış olacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın