Doğalgaz Boru Hattı Projeleri için taşınmazlar kamulaştırılacak

MDN MEDIA

Lice İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Hani İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesi ve Çınar İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar resmen onaylandı.

Bugünkü Resmî Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Karar Sayısı: 6712 başlıklı habere göre Lice İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Hani İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesi ve Çınar İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar mülkiyet ya da daimi /geçici irtifak hakkı kurulmak suretiyle Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27’nci maddesi gereğince karar verildiği açıklandı. taşınmazlar

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır. 

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın