Dikkan 453’üncü sıraya yükseldi

MDN İstanbul

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) “Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı 2019” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Düzenlenen törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye İhracatçı Birlikleri Başkanı İsmail Gülle, kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şirket yöneticileri katılım gösterdi.

TİM tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda 2019 yılında gerçekleştirdiği 43 milyon 750 bin dolarlık ihracat ile Dikkan Şirketler Grubu listede 453’üncü sırada yer aldı.

Listede 115 sıra birden yükseldiklerini ifade eden Dikkan Şirketler Grubu Satış & Pazarlama Direktörü Alkım Gür, “6 kıtada 60’tan fazla ülkeye Dikkan markası ile ihracat yapıyoruz. Tamamı yerli sermaye olan bir Türk markası olarak, yerli üretim gücü ve Ar-Ge merkezimiz ile geliştirdiğimiz ürünlerimizle ülkemize sağladığımız katma değer bizim için çok kıymetli. Tüm çalışanlarımız ve grup şirketlerimizle ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz,” dedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın