Dijitalleşme hız kazandı

MDN İstanbul

Türk Loydu yeni dijital normallere hızlı uyum sağlayarak süreçlerini buna göre şekillendirmek ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak amacıyla geliştirdiği yazılımlardan biri olan TL Hull Scantling/ Çelik Tekne Boyutlandırma programını müşterilerinin hizmetine sundu.

Tl Hull Scantling/Çelik Tekne Boyutlandırma Yazılımı; kullanıcıların çelik gemilerin yapısal boyutlandırma hesaplarını kolaylıkla gerçekleştirebilmesi için tasarlandı. Kolay modelleme, güçlü tutarlılık ve hata kontrolü, hızlı hesaplamalar, ayrıntılı sonuçlara tek tıkla erişim, kullanıcı dostu ve sezgisel arayüz gibi avantaj ve temel özelliklere sahip olan TL Hull Scantling sayesinde kullanıcılar; geometrik özelliklerin hesaplanması, tekne kirişi mukavemeti ve nihai mukavemet kriteri, akma mukavemeti, burkulma, minimum kalınlıklar, levhaların ve destek elemanlarının lokal mukavemet kriteri, gemi boyunca enine kesitlerin ve enine perdelerin değerlendirmeleri işlemlerini daha hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirilebilecekler.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Türk Loydu’nun dijitalleşme süreçleri ve TL Hull Scantling/Çelik Tekne Boyutlandırma Yazılımı hakkında, “Covid-19 pandemisi, halihazırda dijitalleşen dünyada şirketlerin süreçlerini hızlı bir şekilde dönüştürmesini zorunlu hale getirdi.  Hizmetlerinin dijital versiyonlarını hızlı bir şekilde sunamayan veya uyarlayamayan şirketler için salgın acımasız oldu.

İçinde bulunduğumuz bu süreçte artık her şirketin dijital teknolojileri en verimli şekilde kullanabilmesi gerekiyor. Müşterilerimizin taleplerine en hızlı şekilde yanıt verebilmek ve üstün kalitede rekabetçi bir servis hizmeti sunabilmek için bu bir zorunluluk. Dijital altyapılarını yenileyemeyen ve kimliklerini yeniden oluşturamayan şirketler bir gün yarışı terk etmek zorunda kalabilirler,’’ değerlendirmesinde bulundu.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın