Denizciler sonunda aşılanıyor

MDN İstanbul

Covid-19 salgınından en çok etkilenen sektörlerden olan denizcilik çalışanları uzun süredir bekledikleri aşılanma hakkına kavuşuyor. Kilit personel olarak ilan edildikleri halde uzun süredir aşılanmayı bekleyen denizciler aşılanmada öncelikli meslek grubuna sonunda dâhil edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik ve Genel Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda kilit personel olarak ilan edilen gemi adamlarının aşılamada öncelikli meslek grubu kapsamına alındığını duyurdu.

İlginizi çekebilir: Türkiye de gemi adamlarını kilit çalışan ilan etti

Duyuruda, “Pandemi sürecinde “Kilit Personel” ilan ettiğimiz gemi insanlarımız aşılamada öncelikli meslek grupları kapsamına alındı. Salgın sürecinde tedarik zincirinin devamlılığı için fedakarca çalışan sektörümüze hayırlı olsun. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve birlikte başaracağız,” ifadeleri kullanıldı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın