‘Deniz Millet, Denizci Ülke’ fikir ve proje yarışması başladı

MDN İstanbul

İstanbul ve Marmara Ege Akdeniz Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın resmi sitesinden yapılan duyuruda; Ar-Ge ve inovasyonu kültürünün geliştirilmesi, yeni deniz teknolojileri ile yüksek katma değerli üretim ve ihracat hedeflerine katkı sağlanması amacıyla ‘‘Deniz Millet, Denizci Ülke’’ adında bir fikir ve proje yarışması başlatıldığı bildirildi.

Ortaya çıkacak projelerin deniz ulaştırması, deniz ticareti, gemi ve yat inşa, deniz turizmi, deniz kaynakları, limanlar, lojistik, denizcilik eğitimi ve istihdam alanında ülke yapında ortaya konulabilecek yeni ve uygulanabilir fikir ve projeler olması gerektiği belirtilen duyuruda dereceye giren ilk üç proje sahibine sırasıyla, birinciye 50.000 TL, ikinciye 30.000 TL ve üçüncüye 15.000 TL teşvik ödülü verileceği belirtildi.

Yarışmada dereceye girecekler, denizcilik eğitimi veren fakültelerin akademisyenlerinden ve denizcilik alanında faaliyet gösteren firma, kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticilerinden oluşan iki aşamalı bir jüri heyeti tarafından belirlenecek.

Yarışmaya katılmak isteyen proje sahipleri 2 Ocak – 27 Mart tarihleri arasında Deniz Ticaret Odası web sitesinden yarışma için hazırlanan portal üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Yarışma başvuruda bulunmak ve hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler www.imeakdtofikiryarismasi.com web sayfasını ziyaret edebilirler.

Bunu Paylaşın