Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’nın şampiyonu belli oldu

MDN İstanbul

Eker Kadın Yelken Takımı
Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve ilk defa uluslararası statüde gerçekleşen Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası sahibini buldu.5 Eylül’de gerçekleşen yarışmayı birincilikle bitiren Eker Kadın Yelken Takımı kupanın sahibi oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu çatısı altında ve İstanbul Yelken Kulübü’nün işbirliğinde düzenlenen Kupa, Fenerbahçe-Caddebostan-Adalar parkurunda Coğrafi ve Şamandıra olmak üzere 2 yarış halinde gerçekleştirildi.

Yarışmalarda en iyi düzenlenmiş zaman klasmanında (overall) birinciliği Eker Kadın Yelken Takımı kazanırken, MSI Kadın Yelken Takımı ikinci, Rus kadın yelkencilerden oluşan White Angels Sailing Team ise üçüncü sırada yer aldı.

Kupa’da ayrıca, IRC 1 sınıfında birinciliği MSI Kadın Yelken Takımı, IRC 2 sınıfında birinciliği Eker Kadın Yelken Takımı, IRC 3 sınıfında birinciliği Özay Kadın Yelken Takımı, IRC 4 sınıfında birinciliği Alize Kadın Yelken Takımı ve Gezgin sınıfındaki birinciliği ise İstanbul Yelken Kulübü Kadın Yelken Takımı kazandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın