Damen’de CEO ve yapı değişikliği

MDN İstanbul

İcra Kurulu Üyesi olan Arnout Damen, Damen Shipyards CEO'luğuna getirildi.
Hollandalı gemi inşa şirketi Damen Shipyards, pazarda daha etkin ve verimli hizmet verebilmek adına bölünmüş bir yapıya geçeceklerini ve bu kapsamda son 9 yıldır operasyonlar ve ticari işlerden sorumlu İcra Kurulu Üyesi olan Arnout Damen’in CEO’luğa getirildiğini duyurdu.

On üç yıldan fazla süredir Damen Shipyards’ın CEO’su olan René Berkvens’e teşekkür eden Damen Shipyards Başkanı Kommer Damen, “Liderliği altında, Damen küresel olarak faaliyet gösteren, lider bir oyuncu haline geldi. Bu nedenle, şirket için bilgi, iletişim ağı ve deneyimini Denetim Kurulu’na katılmaya hazırlanırken kullanmaya devam etmekten memnuniyet duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir Damen Shipyards’a CEO’luk yapmak için hazırlanan Arnout Damen ilk önceliğinin, bölümlü yapının daha çok uygulanması olacağını belirtti.

Damen Shipyards nedir?

Hollanda Groninchem merkezli bir gemi yapımı ve mühendislik şirketi olan Damen Shipyards; 120 ülkede faaliyet gösteren büyük bir uluslararası grup olmasına rağmen aile tarafından yönetilen özel bir şirket olmaya devam etmektedir. Grubun ülkemizde Antalya’ da bir tersanesi de bulunmaktadır.

Bunu Paylaşın