Damen, Hamburg’ta yeni bir ofis açtı

MDN MEDIA

Damen Tersaneler Grubu’nun bir yan kuruluşu olan Damen Marine Components (DMC), Hamburg’da yeni bir ofis açtı

Yeni açılan ofis Damen Services Almanya’nın da bulunduğu Heidenkampsweg 58 adresindeki Doppel-X ofis binasında yer alıyor. DMC Hamburg, şirketin yedi inşaat ve hizmet noktasından biri konumunda. Yeni açılan ofisin odak noktası okyanus küreklerinin, kürek sistemlerinin ve enerji tasarrufu sağlayan cihazların geliştirilmesi.

DMC, yeni ofis alanının şirketin değerlerini yansıttığını, zira inşaatta sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığını, modern tasarımın ve verimli yerleşim planının şirketin ileri görüşlü felsefesini yansıttığını açıkladı. DMC Hamburg Operasyon Müdürü Wojciech Pawlowski, “Çalışma ortamımızı kapsamlı bir şekilde yükseltmenin bir yolunu arıyorduk” diye açıkladı ve devam etti “Şirketin sürdürülebilirlik ve değer konusundaki kararlılığını karşılamakla kalmayıp aynı zamanda maksimum üretkenliği ve refahı da garanti eden bir binada alana sahip olma fırsatını kaçıramazdık.”

İlginizi çekebilir:

Damen Naval ile Kongsberg’den yeni anlaşma

Kaynak: Schiff&Hafen / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın