D-Marin Mavi Bayrak almaya devam ediyor

MDN İstanbul

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2021 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Marinalar kategorisinde D-Marin’in Didim, Göcek ve Turgutreis’te bulunan 3 marinası bu yıl da Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

Bireysel yat kategorisinde Mavi Bayrak dalgalandırmaya hak kazananlar arasında ise D-Marin Göcek’te demirli Soda ile D-Marin Turgutreis’te demirli Xanax ve S/Y in Love tekneleri yer alıyor.

Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden olan D-Marin’in Didim, Göcek ve Turgutreis marinalarında bu yıl da Mavi Bayrak dalgalanacak. D-Marin, doğal hayatı destekleyen ve ekolojik dengeyi gözeten alt yapı sistemleri kullanıyor.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen, çevrenin ve halk sağlığının korunmasına yönelik kriterleri barındıran Mavi Bayrak eko-etiketi, bu alanda dünyada halk nezdinde en çok bilinen ve güvenilen program olma özelliğine sahip. Dünyada 49 ülkede uygulanan programa bu yıl Türkiye’den 519 plaj, 22 marina, 6 bireysel yat ve 10 turizm teknesi katılmaya hak kazandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın