D-Marin Didim, Türkiye’nin ilk Online Yarışı Bosphorus Aegean Race’e Sponsor Oldu

MDN İstanbul

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK’ın düzenlediği Virtual Regatta Offshore online yarış platformunda BOSPHORUS AEGEAN RACE yarışı 17 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 17:00’da başlayacak. D-Marin Didim’in de ev sahipliği yaptığı online yelken yarışı, İstanbul Boğazı/Çengelköy’den start alarak Kos Adası’nı iskelede dönerek D Marin Didim’de son bulacak.

Bu sene ilk kez düzenlenen Bosphorus Aegean Race yarışlarına 30 bin civarında uluslararası alanda katılımcı bekleniyor. Beneteau Figaro 3 teknesi ile meteoroloji koşullarına göre en iyi rotayı çizmenin ve teknenin performansından en iyi şekilde yararlanmanın keyfini çıkarmak isteyen yelken tutkunlarının katılımı bekleniyor. Kayıt ücreti bulunmayan Virtual Regatta Offshore yarışlarına platform üzerinden 7 Haziran tarihi itibari ile kayıt olunabiliyor. Yarışı kazanan katılımcılar küçük hediyeler kazanacak.

Yarışı apple ve android uygulamalarından “Virtual Regatta Offshore” adı ile indirebilirsiniz.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın